Log in


Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Heeft u nog geen account? Maak er dan direct een aan.

Nieuw wachtwoord


Een gezellige vereniging voor afgestudeerden van Techniek Opleidingen van Fontys Venlo


Ben je ooit afgestudeerd aan een van de technische opleidingen van Fontys Venlo (of de oude HTS) of zit je in de laatste fase van jouw studie en ben je enthousiast over onze vereniging, meld je dan aan als lid. Het lidmaatschap bedraagt 15 euro per jaar. Studenten (3e en 4e jaars) en docenten betalen geen contributie. Ben je juist afgestudeerd, dan betaal je het eerste jaar eveneens geen contributie.

Vul onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en maak 15 euro over op Rabobank:
NL43 RABO 0153 5495 05 tnv Alumni Techniek Venlo te Venlo (studenten, net afgestudeerden en docenten maken geen geld over).

Door je in te schrijven als lid van Alumni Techniek Venlo ga je ermee akkoord dat eventueel gemaakte fotos tijdens evenementen gedeeld worden via het openbare activiteitendeel van de website en/of via diverse social media kanalen.

In het kader van Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is het belangrijk om een aantal zaken met je te delen:
1. Een aantal van jouw persoonlijke gegevens worden in het kader van netwerken gedeeld in het ‘smoelenboek’, als zijnde afgeschermde deel van deze website.
2. In enkele gevallen ontvangt onze gastheer die een bedrijfsbezoek mogelijk maakt jouw naam, afstudeerrichting, naam en plaats werkgever en functie zodat onze gastheer zich optimaal kan voorbereiden op onze komst.
3. Nooit zullen wij contactgegevens als mailadressen en telefoonnummers delen.

Nadat jouw contactgegevens volledig zijn en de contributie voldaan is, ontvang je een bericht van ons waarna je kunt inloggen op de website. Je hebt daarna toegang tot het smoelenboek en kunt je aanmelden voor deelname aan onze activiteiten.

TIP: Gebruik een mailadres dat ook na je studie actief is!

Mocht je vrijblijvend en ter kennismaking deel willen nemen aan één van onze activiteiten, stuur dan een bericht met jouw motivatie naar info@alumnitechniekvenlo.nl

Account
Contactgegevens
Fontys


Overige info
Werkgever
Eventuele tweede werkgever