Log in


Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Heeft u nog geen account? Maak er dan direct een aan.

Nieuw wachtwoord


Vorige activiteit Volgende activiteit

Kusters Engineering

Datum

2017-11-08

Tijd

18:45

Locatie

Kusters Venlo

Website

http://www.kustersengineering.com/

8 november 2017 was ATV te gast bij Kusters Engineering bv te Venlo. Zeer uitgebreid werd hun zeer doordachte en doorleefde lange termijn visie met betrekking tot product, engineering, bedrijfsvoering, inkoop, productie en duurzaamheid met ons gedeeld.

Het staat als een paal boven water staat dat familiebedrijf Kuster met haar duurzame en innovatieve ideeën de weg vrijmaakt voor de volgende generatie die vanuit Nederland blijft opereren. Kusters heeft vol ingezet op het terugdringen van tijdverspilling door veel efficiënter om te gaan met het delen van alle mogelijk technische data. Verder digitalisering binnen de bedrijfsvoering is dan ook een speerpunt binnen hun organisatie. Bij kusters staat niet alleen de klant centraal, ook wordt door verregaande samenwerking met leveranciers een stevige kostprijsreductie gerealiseerd. Innovatie zonder het sociale element is bij Kusters niet denkbaar. De mens staat in hun visie centraal. Lean Innovation is tot slot de sluitpost die toekomstige innovaties op het gebied van afvalverwerking op wereldschaal veilig gaat stellen.

De bijzondere kijk in de keuken van Kusters heeft ons zicht gegeven op hun complete bedrijfsfilosofie; een bijzondere bron van inspiratie!

Tekst Uitnodiging: Opgericht als Electrische Grof en Fijn smederij op 11 april 1911 is Kusters Engineering uitgegroeid naar Internationale speler op het gebied van Currency en Circular/Biobased oplossingen. Ondernemen heeft in de jaren dat Kusters bestaat altijd centraal gestaan. Tegenwoordig kun je echter geen bedrijf meer leiden zonder met succes een goede ‘management’ opleiding te hebben gevolgd en kun je geen nieuwe producten ontwikkelen zonder een innovatie strategie te hebben bepaald. Vroeger heette dit gewoon ondernemen, tegenwoordig gaan we collectief innoveren. Graag willen we jullie uitnodigen om het veranderingsproces naar “ Kusters 4.0 “ in ”the future of making things!”

Programma

  • Ontvangst
  • Korte introductie van het bedrijf door Martin Barthel              
  • Presentatie “The future of making things”, door Richard Geerdink met de onderwerpen: ETO è CTO, Smart Customazation, Lean innovation, Verbinden van mensen, processen data & technologie, Enterprise Life Cycle, Innovation & business development.
  • Rondgang door de montagehallen waar diverse machines in opbouw zijn voor zowel currency als recycling projecten.
  • Afsluiting en de mogelijkheid tot napraten.
Vorige activiteit Volgende activiteit