Log in


Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Heeft u nog geen account? Maak er dan direct een aan.

Nieuw wachtwoord


Vorige activiteit Volgende activiteit

Oerlikon

Datum

2016-11-16

Tijd

15:30

Locatie

Oerlikon Lomm

Website

http://www.oerlikon.com/en

16 november 2016 was ATV te gast bij Oerlikon te Lomm. Oerlikon Eldim heeft de strategische keuze gemaakt om de productieprocessen steeds verder te automatiseren, waarbij voornamelijk binnen Engineering interessante vraagstukken ontstaan. Het is de visie van Oerlikon om van output gedreven naar input gedreven te transformeren. Daar waar voorheen vaak achteraf gekeken werd naar klanttevredenheid en leverbetrouwbaarheid, worden nu alle invloeden die het productieproces kunnen beïnvloeden en verstoren vooraf in kaart gebracht en uitgesloten. Gestreefd wordt naar geen onduidelijkheden en 100% first time right. Alleen op deze manier zijn robots in staat het productieproces in z’n geheel over te nemen.

Oerlikon Eldim vervaardigt, conform tekening en specificaties van hun klanten, componenten voor vliegtuigmotoren en industriële gasturbines. De productie is gebaseerd op het zogenaamd cel concept, waarin kwaliteit, service en leverbetrouwbaarheid centraal staan.

Oerlikon Eldim is opgericht in 1970 en heeft momenteel 3 vestigingen in Europa, te weten in Lomm (Nederland), Debrecen (Hongarije) en Manchester (Engeland). Oerlikon telt ongeveer 400 medewerkers. 

Programma

  • Ontvangst.
  • Presentatie door Head of Human Resources - Jeroen van Dijk en Head of Engineering - Erik Schell waarbij de nieuwe Engineering visie en het bijbehorende veranderingsproces centraal staat.
  • Rondleiding door de productie gebouw A.
  • Vragen – Opvallende zaken n.a.v. rondleiding
  • Afsluiting met een borrel en hapje
Vorige activiteit Volgende activiteit