Log in


Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Heeft u nog geen account? Maak er dan direct een aan.

Nieuw wachtwoord


Vorige activiteit Volgende activiteit

Bruynzeel Storage Systems

Datum

2016-07-13

Tijd

16:00

Locatie

Bruynzeel Panningen

Website

http://www.bruynzeel-storage.com

13 juli 2016 was ATV te gast bij Bruynzeel Storage Systems te Panningen. De rondleiding door de bijna volledig geautomatiseerde productielijn was indrukwekkend. Optimalisatie is het sleutelwoord. Zonder olie ponsen en buigen/zetten na het poedercoaten zorgen voor een efficiente en snelle productie van archiefsystemen. Bruynzeel is 100% doordrongen van kwaliteit en zekerheid voor de klant en heeft de afgelopen jaren diverse awards op het gebied van bedrijfsvoering in de wacht gesleept. Niet voor niets wordt Bruynzeel gezien als een schoolvoorbeeld voor de innovatieve maakindustrie en hebben ze naam gemaakt op het gebied van World Class Manufacturing.

Bruynzeel ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt innovatieve opslagoplossingen voor kantoren, archieven en depots. Het hoofdkantoor van de Bruynzeel Storage Group en de productie-faciliteit van Bruynzeel in Panningen beslaat een oppervlakte van 28.000 m2. Bruynzeel is als producent, adviseur en installateur trendsetter in de ontwikkeling van ruimtebesparende archiverings- en opslagsystemen en verkoopt in 9 Europese landen via eigen verkoopkantoren en heeft een wereldwijd netwerk van distributeurs in 43 landen.

Programma

  • Ontvangst met koffie en vlaai
  • Presentatie door Operationeel Directeur Bart Sijben over Bruynzeel en de ontwikkelingen die het bedrijf heeft doorgemaakt met aansluitend de gelegenheid voor vragen en discussie.
  • Rondgang door de productie
  • Afsluiting met een borrel en hapje
Vorige activiteit Volgende activiteit