Log in


Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Heeft u nog geen account? Maak er dan direct een aan.

Nieuw wachtwoord


Vorige activiteit Volgende activiteit

Janssen Distribution Services

Datum

2013-06-20

Tijd

14:30

Locatie

Janssen Distribution Services Blerick

Website

http://www.janssen1877.nl

20 juni 2013 was ATV te gast bij Janssen Distribution Services (JDS) te Venlo.

We hebben kennis gemaakt met een zeer veelzijdige en innovatieve logistieke dienstverlener waar alles draait om planning en efficiëntie. Steeds weer ziet JDS kansen in de markt waardoor hun dienstenpakket alsmaar groeit. Zo biedt JDS haar klanten fullservice concepten welke bestaan uit logistieke diensten in combinatie met value added services op het gebied van techniek, fulfillment, marketing en verpakkingen.

De unieke supply-chain oplossingen voor de klant resulteren in o.a. assemblagelijnen voor trailerassen, workshop voor het customizen en refurbishen van koffiemachines, verpakkingsoplossingen en webshopservices.

Door procesoptimalisatie en het ontwikkelen van ‘slimme’ IT applicaties weet JDS steeds weer meer kosten uit de totale logistieke keten te halen.

Na de uitgebreide rondeleiding door de assemblagelijnen voor trailerassen werden we uitgedaagd om mee te denken over mogelijke verbeterpunten ter optimalisatie van het assemblageproces van trailerassen. Wie weet zat de gouden tip erbij…

Al met al kijken we terug op een leerzaam bedrijfsbezoek bij een logistieke dienstverlener waar ontzorging van de klant centraal staat.

 

Programma

  • Welkom en uitleg case
  • Rondleiding
  • Presentatie
  • Case
  • Discussie
  • Afsluiting en netwerkborrel
Vorige activiteit Volgende activiteit