Log in


Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Heeft u nog geen account? Maak er dan direct een aan.

Nieuw wachtwoord


Vorige activiteit Volgende activiteit

Terug naar School & Field Robot

Datum

2010-03-25

Tijd

18:00

Locatie

Fontys Venlo

Website

https://fontys.nl

Zin in een avondje “terug naar school” ?
Enkele jaren geleden hebben we een ATV-bijeenkomst georganiseerd bij Fontys. Inmiddels is er weer het een en ander veranderd in het onderwijs. We willen jullie als oud-studenten van Fontys hiervan op de hoogte stellen. Tevens wil Fontys één van hun bijzondere projecten presenteren.
Voor velen van ons is het alweer een behoorlijke tijd geleden dat wij voor het laatst aanschoven in de schoolbanken van “onze HTS”; voor anderen is het als de dag van gisteren…
Daarom lijkt het ons leuk om samen met jullie nog eens “aan te schuiven” in bijvoorbeeld de collegezaal waar het ooit begon.
Op donderdagavond, 25 maart a.s. ben je daarom van harte uitgenodigd om de laatste ontwikkelingen aan te horen. Wij kunnen jullie verzekeren dat het een boeiende avond wordt, waarbij je versteld zult staan van de positieve veranderingen die Fontys Venlo maakt tot een van de beste instituten van het land.
Het thema van de avond hangt samen met het onderwerp: “de Autonome Field Robot”. En dit alles binnen de context van de Floriade in 2012. (Meer info: www.fieldrobot.nl )

Programma

  • Ontvangst met broodjes en soep
  • Inleiding
  • Presentatie opleidingen + Field Robot
  • Rondleiding
  • Netwerkborrel
Vorige activiteit Volgende activiteit