Log in


Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Heeft u nog geen account? Maak er dan direct een aan.

Nieuw wachtwoord


Vorige activiteit Volgende activiteit

Lezing ICT

Datum

2009-02-19

Tijd

13:00

Locatie

ICT Eindhoven

Website

http://www.ict.nl

Als eerste activiteit van dit jaar zijn meteen een bijzonder programma met een aantal bijzondere onderwerpen op het gebied van embedded softward. Op 19 februari 2009 zijn we te gast bij ICT te Eindhoven (Son).

ICT werd opgericht in 1978 en staat, om meteen een misverstand uit de wereld te helpen, voor Industriële Computer Toepassingen. Een naam die refereert aan hun eerste werkterrein embedded software; een gebied waarop ze inmiddels marktleider zijn.

Vandaag de dag bestaat de ICT Groep uit vier divisies: ICT Embedded, ICT Solutions en ICT Consultancy en ICT Duitsland. Niet alleen hebben ze hun werkterrein verbreed, maar zijn ze ook uitgegroeid tot een beursgenoteerde organisatie met duizend medewerkers. Waarmee ze één van de grootste, zelfstandige Nederlandse software ontwikkelaars zijn. Een groei en een positie waar ze trots op zijn. Maar geen reden om achterover te leunen. Want hun ambities reiken verder. De wereld waarin zij opereren is per slot van rekening een uiterst dynamisch, waarin de door hun geboden geavanceerde oplossingen een steeds belangrijkere rol spelen. Het motto van ICT is Advanced Thinking, aangezien hun kracht en toegevoegde waarde ligt in het bedenken van geavanceerde oplossingen, waarmee ze meerwaarde creëren voor de producten en processen van hun opdrachtgevers. Van complexe embedded systemen tot dito technische automatiseringsoplossingen voor het besturen en beheersen van bedrijfsprocessen. High-tech medische apparatuur, digitale televisie, autonavigatie-systemen, verkeer- en vervoerssystemen, voice-over IP en infrastructurele toepassingen zijn, om maar eens enkele te noemen, toepassingen waaraan ICT hun steentje bijdraagt.

Programma

  • Ontvangst met koffie / fris / gebak inclusief welkomstwoord
  • Presentatie “Configuration Management As A Service”
  • Demo Collabnet
  • Presentatie “Workbench As A Service – De ontwikkelstraat van ICT”
  • Pauze
  • Presentatie “Agile/Scrum”
  • Demo ASD
  • Afsluiting / borrel
Vorige activiteit Volgende activiteit