Log in


Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Heeft u nog geen account? Maak er dan direct een aan.

Nieuw wachtwoord


Vorige activiteit

PKF/Post Pallets

Datum

2020-03-11

Tijd

17:00

Locatie

Wylrehofweg 9
5912 PM Venlo

Website

www.pkfpost.nl

Tijdens ons bezoek aan PKF/Post werd onze gastheer wederom het hemd van het lijf gevraagd. Het was indrukwekkend om te zien hoe een grote diversiteit hoogwaardige klant-specifieke pallets volledig geautomatiseerd met zeer grote snelheid, bijna just in time, geproduceerd worden. En dit, met de wetenschap dat kleine afwijkingen aan de pallets kunnen leiden tot grote verstoringen in het productieproces van hun klanten die actief zijn binnen voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, automotive, papier- en kartonindustrie en de hoogwaardige logistiek.

Door hun uitgekiende productie- en planproces verspilt PKF/Post slechts drie procent van hun grondstoffen en lukt het hun om de specifieke maattoleranties voor de klant te realiseren met hout dat slechts een bijproduct voor zagerijen is en bij voorbaat niet de gewenste afmetingen heeft.

Mooi om te melden is het dat ons lid Ludo Houben een aanbeveling heeft gedaan voor het optimaliseren van een onderdeel van het productieproces dat meteen de dag erna met succes is geïmplementeerd.

Programma

  • 17.00         Ontvangst met koffie en vlaai
  • 17.30         PKF/Post en het volledig automatisch produceren van palets
  • 18.00         Rondleiding door het bedrijf
  • 19.30         Interactieve discussie tijdens hapje en drankje
Vorige activiteit